måndag 17 januari 2011

Reseplaner och lite annat...

Jag har varit helt jättesämst på att uppdatera bloggen, och jag får ta och skylla det hela på min kandidatuppsats. Det har gått åt så mycket tankeenergi och kreativitet till att få den i ordning så det har helt enkelt inte funnits ett uns kvar att lägga på bloggandet. Som tur är så är den mycket snart klar! Idag har vi finslipat på dispositionen, imorgon ska vi snygga till slutsatserna... sen är den klar! :D

Så, på torsdag morgon åker jag och min älskling på solsemester! Till Egypten! Jag har sett fram emot en solsemester ända sen sommaren tog slut, och när skulle det passa bättre än som en belöning mitt i mörkaste tristaste januari, när man är klar med ett riktigt hästjobb!? I sammanhanget kanske ska tilläggas att jag har drömt om att åka till Egypten sen jag var... vet inte, åtta-nio kanske, och lånade varenda bok som fanns att läsa om pyramider, hieroglyfer och allt åt det hållet som överhuvudtaget gick att hitta på det lokala biblioteket!

I brist på några coola outfitbilder som jag själv tagit så bjuder jag istället på vad jag ska ha som inspiration när jag packar väskan inför resan... Kanske inte helt osökt så inspireras jag av... Kläderna från Sex and The City 2!


Alla bilder via google

torsdag 6 januari 2011

Lite om julen som var...

Det här året blev jul och nyår, trots den långa ledigheten, lite av ett antiklimax. Det var väldigt mycket dålig tajming, trötta människor, familj som jobbar när man själv är ledig, och till råga på allt en riktigt massiv hals-lung-infektion som kom som ett brev på posten så fort det blev mellandagar och tid till att träffa vänner. Trist, eftersom det var så många jag ville träffa som jag inte hann träffa, och flera som jag hann träffa men som jag var så trött när jag träffade att det ändå inte blev helt bra...

Det känns så himla tomt och konstigt att komma tillbaka hem till fel sida, den andra sidan, av landet, när man inte riktigt är klar. Även om det var skönt att komma hem och bli frisk. Det är tur att jag har min fina sambo i alla fall, annars hade det kännts mer än lovligt tråkigt.

Det blev inte fullt så mycket roliga och fina bilder som jag hade räknat med heller, bland annat så blev det inte precis något luftande av den vackra nyårsklänningen jag hade sytt. (Nyårsafton spenderades istället halvt död i en soffa kollandes på animal planet... så kan man ju också göra :P) Så istället för en kavalkad av snygga outfitbilder... så får ni de här. Håll till godo.