torsdag 2 december 2010

Det ÄR vackert att vara unik!

Sista avsnittet av senaste Americas Next Top Model idag. Ytligt värre, förvisso, men fortfarande väldigt kul att se på, för oss som är faschinerade av mode och skönhet. Och, faktiskt, även den skönhet som inte är av typen klassiskt modellsnygg.

Den här gången vann en skönhet som är fin hela vägen inifrån och ut! En söt, nördig, blyg och alldeles för lång nittonåring från Texas. En tjej som, precis som vi andra som inte är perfekta, har varit osäker, blivit retad för fåniga saker (att vara för lång, tillexempel) och trott att hon inte är fin nog. Jag känner igen mig. Vi är inte stöpta i samma form allihopa, och det är faktiskt bra!

Tänk vilken fenomenal mängd av utseenden som finns där ute: smala, kurviga, långa, korta, rödhåriga, svarthåriga, blonda, brunetter, ljushyade och mörkhyade och alla däremellan.

Fira det ni har som är vackert och tänk inte på det som inte är perfekt. Titta på dig själv i spegeln och våga vara nöjd! Det får man, även om det kanske känns lite skumt om man inte är van. Ingen kommer tycka illa om dig bara för att du trivs, tvärtom! (Så länge man inte blir självgod och skrytsam förstås, det är inte så trevligt.)

Här är fina Ann:

Foto av Patrick Demarchelier


Covergirlannonsen


...och till er som inte tyckte att hon såg så himla vanlig ut: Såhär såg hon ut innan hårfärgningen, utan smink, och utan en proffsig fotograf. 


Alla bilder via Google

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar